Eli tästä alkaa Towsend-legacyn ensimmäinen osa, suvun on tarkoitus jatkua kymmenenteen sukupolveen. Tämä on ensimmäinen legacyni jonka julkaisen blogissa joten kirjoitustyyli ja laatu saattaa ainakin aluksi olla vähän hakusessa... Jatkan legacyn julkaisua täällä jos tälle löytyy edes vähän lukijoita, joten ilmoittakaa kommentissa jäättekö seuraamaan...

 

714072.jpg

Tässä on Natalie Towsend. Natalie on 22-vuotias nainen ja pitää muokatuista hiuksista ja kuntoilusta. Hänen suurin toive on saada kaikki 7 taitoa huippuunsa. Hän on saanut ravintola-ala koulutuksen ja toivookin pääsevänsä ravintola-alalle töihin. Natalie toivoo, että löytäisi itselleen miehen ja pystyisi jatkamaan sukua. Hän oli ostanut itselleen todella suuren tontin jonka vuoksi hänelle jäi rahaa vain pieneen kopperoon jossa hänen täytyisi asua.

714059.jpg

Kun Natalie oli saanut tuotua vähäisen tavaramääränsä taloon ryhtyi hän etsimään sanomalehdestä töitä itselleen. Samantien hän saikin paikan paikallisen ravintolan tiskaajana.

714078.jpg

Ensimmäinen tuttavuus uudessa kaupungisssa oli ennustajaeukko, jolle Natalie maksoi parikymmentä simoleonia treffiseuralaisesta.

714076.jpg

Treffiseuralaiseksi tupsahti todella pahantuulinen Jere jonka kanssa Nataliella ei synkannut, joten Natalie heitti heti hyvästit Jerelle ja päätti tästä lähtien etsiä treffiseuralaisensa itse.

714057.jpg

Seuraavana päivänä koitti Natalien ensimmäinen päivä tiskaajana, jos hän aikoi edetä uralla oli hänen tehtävä positiivinen-vaikutus jo ensimmäisenä päivänä.

714074.jpg

Ja niin Natalie tekikin, hän nimittäin sai samantien ylennyksen. Kun Natalie tuli kotiin oli vihainen Jere käynyt kaatamssa Natalien roskiksen.

714064.jpg

Seuraavana päivänä päätti Natalie lähtä kokeilemaan miesonneaan stadiin.

714068.jpg

Stadissa Natalie tapasi Markun joka vaikutti heti kiinnostuneelta. He vaihtoivatkin puhelinnumeroita ja päättivät tavata pian.

714077.jpg

Heti kun Natalie saapui kotiin Markku soitti ja pyysi Natalieta kaupungille, Natalie suostui ja lähti haltioituneena matkaan.

714069.jpg

Kun Natalie saapui kaupungille hän tyrmistyi nähdessään, että Markku oli pyytänyt läjän ystäviään mukaan Natalien lisäksi.

714073.jpg

Mutta tuosta ei Natalie lannistunut vaan alkoikin pian flirttailla Markulle hyvin tuloksin, Markku nimittäin ihastui Natalieen.

714061.jpg

Seuraavien päivien ja viikkojen ajan Markku kävi päivittäin kylässä Natalien luona. Pian he kokivatkin ensisuudelmansa.

714058.jpg

Kuukausien seurustelun jälkeen päätti Natalie pyytää Markkua luokseen asumaan, ja Markku suostui pyyntöön ilomielin.

714065.jpg

Kun seurustelua ja yhdessä asumista oli kulunut vuosi päätti Natalie kosia Markkua. Vaikka Markku yllättyikin kosinnasta suostui hän siihen silti empimättä hetkeäkään.

714063.jpg

Natalie ja Markku olivat päättäneet aloittaa rakentamaan yhteistä kotia. Kuten kuvasta näkyy talon perustukset oli jo valettu. He rakentavat talonsa itse ja rakentavat sitä varojensa mukaan.

714070.jpg

Nyt pari olikin päättänyt avioitua ja häitä juhlittiin omalla pihalla kahden kesken.

714071.jpg

Kun sormukset oli vaihdettu sinetöivät he liiton suudelmalla.

714055.jpg

Natalie olikin jo ylennyt apulaiskokiksi asti työssään joten enää ei olisi pitkä matka uran huipulle.

714054.jpg

Nykyisien Towsendien taloprojekti on edennyt jo tähän vaiheeseen. Talo valmistuu askel kerrallaan koska raha ei tahdo riittää rakentamaan taloa kerralla.

 

Tähän päättyy Towsend-legacyn ensimmäinen osa. Jos haluatte voin linkittää sivunne. Ja laittakaahan sitten kommenttia. :)