No päätin sitten kuitenkin alkaa kirjoittamaan osaa nyt kun se oli jo pelattukkin valmiiksi. :) Tulevaisuudessa en julkaise näin useasti uusia osia mutta nyt kun tämä on vielä näin alussa niin suunnilleen puhkuu peli-intoa :D Niin ja tämä nyt 07.07.07 päivän kunniaksikkin. :D

Viimeksi lopettelmme siihen kun Natalie ja Markku pääsivät naimisiin ja nyt sitten jatketaan häiden jälkeisistä tunnelmista.

717450.jpg

Viime aikoina vessanpöntöstä oli alkanut tulla Natalien vähän liiankin hyväystävä. Pian Natalie alkoikin pelätä jo sitä että hän olisi raskaana.

717438.jpg

Natalie oli tehnyt aamulla raskaustestin ja tulokseksi hän sai positiivisen (yllätys, yllätys) joten niinpä hän nyt mietti miten kertoa vauva-uutisen Markulle, kun lapsi ei nyt ollut ollenkaan hyvään aikaan tulossa.

717435.jpg

Natalie tunsi vatsassaan poltetta ja häntä pelotti todella paljon, mutta hänen oli tehtävä tämä. Niinpä hän siis aloitti:"Markku, tein tänään raskaustestin ja sain tulokseksi positiivisen eli meille siis tulee vauva."  Markun ilme taas ei ollut ollenkaan mieluinen, hän näytti siltä kuin olisi aaven nähnyt.

717444.jpg

Kohta Markku alkoikin räyhäämään asiasta:"Miksi sinun piti hankkiutua juuri nyt raskaaksi?! Eihän meillä ole edes kunnolla varaa elättää itseämme joten miten luulet, että elätämme lapsen?!"

717411.jpg

Natalie oli murtunut ei hän kuvitellut, että Markku siitä noin ottaisi nokkiinsa, mutta heidän oli opittava elämään sen asian kanssa, että heistä tulisi nyt vanhemmat.

717424.jpg

Aamulla Markku onnistui sytyttämään tulipalon, koska ei ollut saanut nukuttua yötä kunnolla koska hän muisti vain mielessään sanat jotka hän oli Natalielle vauvauutisesta huutanut. Eihän se Natalien vika ollut, että heille oli tulossa lapsi yhtä suuri syy oli myös Markulla tämän Markku yön aikana oli ymmärtänyt.

717445.jpg

Kun Natalie tuli herättyään keittiöön pyysi Markku anteeksi eilisiltaista reaktiotaan. Natalie oli hyvillään kun Markku pyysi häneltä anteeksi mutta samantien piti Markun jo lähteäkin töihin.

717462.jpg

Pian olikin Natalien masu jo alkanutkin kovaa vauhtia pyöristymään.

717452.jpg

Nyt Natalien maha oli jo vähintäänkin kahden jalkapallon kokoinen! Raskauden aikana Natalien suurin intohimo oli keittiömestarin salaatti.

717409.jpg

Natalien laskettuun aikaan oli vielä kaksiviikkoa ja kun Natalie meni hakemaan perinteisesti aamun sanomalehteä samalla kun Markku lähti töihin alkoi vauva ilmoitella voimakkaasti tulostaan.

717453.jpg

Pian Natalien käsivarsilla lepäsi pieni ja suloinen tyttövauva joka nimettiin Amelieksi.

717425.jpg

Kun Markku tuli iltapäivällä töistä kotiin ei hän voinut olla ottamasta esikoistaan syliin. Silloin Markku alkoikin ihmetellä miksi hän edes alunperin oli ollut vauvasta niin tuohtunut.

717454.jpg

Niin se aikaa rientää. Nyt olikin jo pikkuisen Amelien syntymäpäivien aika.  

717414.jpg

Ameliesta kasvoikin oikein suloinen 'isintyttö'. :)

717440.jpg

Illalla Amelie leikki oikein innokkaasti uudella syntymäpäivälahjallaan, vaikka tyttönen välissä hakkasikin lelua melko kovaa seinään ja lattiaan kun ei heti meinannut tuo korvan liikutus onnistua niin silti pysyi lelu kasassa. Taisi olla iskun kestävä ;D

717446.jpg

Kun Amelie oli laitettu nukkumaan juttelivat Natalie ja Markku illalla sängyssä kun molemmat sanoivat yhtä aikaa:"Minä olen..."  "Sano sinä vain ensin." Natalie sanoi. "Hyvä on. Olen miettinyt tässä, että pitäisikö meidän hankkia Amelielle pikkusisko tai -veli?" Markku kysyi "Tiedätkös minä olen miettinyt juuri samaa!" Natalie sanoi innokkaasti.

717455.jpg

Pari kuukautta oli kulunut ja paljon oli tapahtunut. Pikku-Amelie oli oppinut kävelemään ja puhumaan ja kaiken lisäksi oli perhe saanut ilouutisia, taloon syntyisi puoenvuoden kuluttua vauva. Tästä oli jopa Amelie innoissaan joka lähes joka ilta kysyi äidiltään "Tuleeko te vauva jo kotta tänne?"

717449.jpg

Natalien masu oli jo jättisuuri eikä hän jaksanut paljoa liikkua joten hän viettikin suurimmat osat päivistä sängyssä lueskellen tai tv:tä katsellen.

717418.jpg

Toinen raskaus oli paljon rankempi ja vaikeampi kuin edellinen. Natalie ei saanut enää edes nukuttua kunnolla ja samalla hänen piti koettaa siivota talossa ja pitää huolta pienestä Ameliesta kun Markku kävi töissä.

717441.jpg

Amelien ollessa päiväunilla, Markun ollessa töissä ja kun Natalie oli ollut myös perinteisillä päivätorkuillaan alkoi hänen mahaansa supistella. Laskettuun aikaan oli aikaa vielä lähes yksi ja puoli kuukautta aikaa. Natalie huusi tuskasta. Syntyikö lapsi, tuliko keskenmeno vai jatkuuko raskaus?

717456.jpg

Noh, äskeiset olivat vain ennenaikaisia supistuksia eikä vauvalle tai Natalielle onneksi sattunut mitään. :) Mutta seuraavan aamuuna alkoi mahaa jälleen supistella. Onkohan jälleen väärä hälytys?

717457.jpg

Ei, ei ollut. Tällä kerralla se oli ihan oikea ja nyt Natalie pitää sylissään onnellisena uutta tyttövauvaa joka nimettiin Adrienneksi.

717419.jpg717432.jpg

Markku-isä ja Amelie-sisko (jota ei näy kuvassa :() olivat todella onnellisia perheenlisäyksestä. Nyt Adriennea oli hellimässä koko ajan joku kun hän oli hereillä :) Ei ainakaan ollut puutetta tytöllä huomiosta... (Kuvista huomaa...)

717430.jpg717422.jpg

Nyt onkin sitten molempien tyttöjen syntymäpäivien aika. Ensijaksossa sitten näette millaisia tytöistä kasvoi... :)

 

Anteeksi kun raskauskuvien aikana kerronta oli hieman heikkoa ja kun raskauskuvia oli vähän mutta kun yksinkertaisesti unohti ottaa niitä :D Sitten vain kommenttia ja linkitän edelleen mielelläni. Tuo osan nimikin nyt on vähän huono mutten parempaa keksinyt ja tässä osassahan nyt pari asiaa tulee liian aikaisin. Anteeksi jos on virheitä mutten jaksanut tarkistaa. :D